Ubat vitamin

Hi sume mommies..skrg saya dh week 15..sblm ni saya ada hypertension..so skrg DR stopkn Tu ubat since pregnant..DR on ubat obimin, cair drh (aspirin) & calcium.. 2 Ari lps saya check up kt klinik..DR tmbhkan ubat spt asid folic, vit d & iron tablet...nk tye ade X mommies kt cni mkn ubat byk mcm saya? Kdg rse byknye ubat kena mkn..hihi,😊😊😊

1 Balas

Uish rasa obimin pun dh mmg ada folic acid, tp doktor tmbh lg folic acid yg lain? X explain ke dh ada obimin tu? Dlm onimin tu vit d dgn iron pun ada dh. Mcm melebih je

3y ago

saya on obimin..cair drh n calcium..yg lain saya stop..😊