Ubat cair darah

Assalamualaikum... Hi semuanya... Kandungn sy Hari INI 12minggu... Sy start mkn ubat cair darah (Aspirin 100mg Acetylsalicylic/glycine tab) 1 biji Setiap pagi.... Ada X ibu2 dlm NI mkn ubat MCM sy .. sy Ada mkn ubat tggi darah + ubat calcium juga... Siapa2 ibu2 YG Ada mkn ubat aspirin bole kongsi X Pngalamn... Mcm mna review Dr . Ok Ka....

1 Balas

xde pengalaman, 1st pregnant - mkn ubat folic acid sampai habis (klinik gov yg bagi), 12 weeks. kandungan da masuk 13 weeks, nurse bagi ubat zincofer.