Mana antara berikut antara sumber yang anda cari berkaitan penjagaan kehamilan?
Voice your Opinion
Google (artikel)
Tanya kawan dan keluarga
Aplikasi theAsianparent
Lain-lain (sila nyatakan)

5052 respon

24 Balas

Sy download aplikasi dlm play store..sy kenal tAp ni selepas bersalin baby masa tu dlm beberapa bulan dah..lambat tau kalau x awal² mmg guna apps tAp..

saya buka akaun facebook hanya untuk follow dr imelda,muhammad izzat,erna nadia dan ramai lagi..banyak info mengenai ibu mengandung.

Saya tanya family member sebab dorang ada yang doctor , staff nurse dan MA .

Sini lebih banyak dan lebih tumpu kepada sumber penjagaan kehamilan

Smua d atas serta bli buku ttg kehamilan dan penjagaan kanak2

1. tanye kawan dan keluarga .. 2. aplikasi theasianparent

Semua di atas... 1st baby xde pengalaman

tanya keluarga pastu sendiri belajar

mestilah theAsianparent. 🥰

Baby center app