Normal ke leher dan ketiak bertukar gelap? Dah sental scrub semua masih jugak. Saya baru 23weeks

Any suggestion?

28 Balas

Normal. Sy garu ketiak sbb gatal2 then dia jd hitam. Ada juga pakai scrub masatu tp x hilang. Lps bersalin beransur hilang.

normal sis . kakak sy tiap kli prgnt ank lelaki auto gelap 🤣.. tp lps bslin amik msa jgk tp mmg hilang gelap2 tu ..

normal lepas bersalin nanti dia hilang sendiri warna gelap tu..saya pernah kene masa pregnant baby yg ke 5

hahaha sama lah sis sayapun leher dh menghitam macam x pernah mandi , dh gosok2pun memang x leh hilang

adik sy pregnant anak ke 2 pun same leher hitam. lepas bape jam bersalin terus jadi putih balik..

normal.. itu namanya alahan..sy lepas bersalin baru slow² hilang termasuk jerawat² di badan

Sy pun jadi macam tu. Ketiak dgn leher jadi gelap masa saya masuk trimester ketiga.

normal..t pas bersalin sental sikit je terus hilang.. don't worry k

Sangkut gdm tak mom? Ada juga terbaca yg benda tu timbul sbb gdm.

2y ago

Takda sangkut plk

Normal sis nanti lepas bersalin dia akan kembali cerah,