Leher gelap

Normal ke baru 18week leher dh jd gelap? Sy scrub pun tak hilang jgk. Adakah lepas bersalin ia nya akan hilang? #firstbaby suami pun tegur 😫😫

8 Balas

kakak ipar saya pun tegur dia cakap kalau leher jd gelap time pregnant ni selalunya anak perempuan dia cakap, esoknya p scan tengok tengok betul anak perempuan 🤣

3y ago

time mngndong ank prtma, leher saya hitam...mak kata pembawak budak...btl ank sya kluar gurl2..hihihi ni sya mngndong ank kedua bru 7 week 4 day.leher dh start hitam..........kli ni gurl2 lg pa...mn pon x pa jnji sihat slmat smua...doa kn sya.😘

saya perasan mmg kulit jadi gelap masa pregnant. saya pelik tak berjemur mana tapi kulit macam terbakar je. kemudian Ada part part gelap giler😅😅😅.

normal. lain org lain pembawakan dia. tapi kebanyakkan memg akn hitam bahagian2 tertentu. lepas bersalin slowly hilang.

normal sis . akan ada part dekat body kita jd kehitaman . but jgn risau lepas bersalin akan back to normal sis .

3y ago

ya sis akan jd normal lepas bersalin jgn risau 😊

sya 1st tri sja leher gelap sikit sbb malas mandi nak begosok..2nd ni semua kembali normal

Sy leher n celah peha jd gelap..ktiak ok je🤣🤣🤣..nt dh bersalin hilang kn.

sy ank first girl pon gelap jugk . sec girl elok je 😅

saya dulu ketiak hitam haha . lps bersalin dah ok