Minuman

Hello, any suggestion minuman apa yg bole diminum oleh ibu pregnant?, milo, nescafe, nestum, coklat malt, teh, semua staffnurse x sarankan.. Bosan sarapan pagi dengan air suam dan jus saja ?

3 Balas

Boleh je minum semua tu tp limitkan secawan je sehari, lepastu pastikan jarak antara minuman tu dgn ubatan / supplement dlm 2-4 jam.. tambah makanan tinggi iron.. yg penting jga pemakanan..

5y ago

Kedai ubat cina ada.. beli sekali goji berry. Slow cook for 6 hrs. Minum air rebusan tu

horlick bleh, susu perisa stawberry ke..kurangkan caffein takut hb drop je

5y ago

Memang hb drop ni sis. Itu la nurse x sarankan minum minuman tu

Kenapa nurse tak sarankan?

5y ago

Betul. Sama dgn sy