Upt accurate

Suggest upt yang korang try mmg accurate ?

7 Balas

Brand yg murah sikit tapi accurate dan kalau mengandung memang double line dia terang.. awak bole cari ‘Ms Tellme’. Saya beli rm5 ja. Dip&tell pon okay tapi mahal sikit dalam Rm12. Tu kat tempat saya la, tak pasti harga tempat lain.

Dip&tell. Clearblue digital pernah beri false positive sebab kita consume ubat hormon/supplements 😆

Kalau mmg pregnant, semua jenis brand akan naik double line. Speaking from my experience

Clear blue digital terbaik

Dip&tell dan clear blue.

dip&tell dgn clear blue

Clearblue 😊