Pregnancy test/ UPT

Hi mommies! Boleh suggest tak UPT yang bagus/ accurate selain clearblue digital? Yang harga marhaen sikit huhu tapi jarang false +ve. Thanksiessssss #bantusharing

3 Balas

Beli brand guardian je pun ok. Sy beli 3 jenis brand. Tak sangka guardian elok sangat. Pregnant 3 weeks pun nampak line obvious. Brand lain sangat samar hampir tak nampak . Brand guardian yg tulis 5/12

saya beli kat shopee je 50pcs rm belas²😂 cari sensitiviti 10miui . lagi kecik nombor, lagi tepat bacaan. mostly yang dijual 25miui . tu tak berapa sensitif . setakat ni okay je

Beli kat watson je. 4.90

1y ago

yg ni pn da ok...