5bulan tapi kecil perut

sudah 5bulan tp perut kcil saje..kndungan alhamdulillah okay..berat pon okey..takde diabetes..darah tggi..mohon pencerahan

12 Balas

Sy dulu pun perut kecik je sampai orang x perasan sy pregnant..dorg ckp tau2 dah bersalin 😅 xpe puan, yg penting kesihatan puan & baby dlm keadaan baik..jaga pemakanan ya puan.. semoga urusan puan & baby dipermudahkan & sentiasa dibawah lindunganNya..

Sama la sy org tegur perut kecik je.sy ckp asal kn sihat.senang nak bersalin baby tak besar. Lepas bersalin perut kempis slim.last2 yang bercakap tu perut nye tak slim2.

sy pun org tgur..sampai 9 bulan ni pun org tgur xbesar sgt prt...xtau le nk besor mne diorg ni🤣..tpi bby brt cantik..bulan2 ikut pkembngn brt spatutnya

Sama macam saya. Dah nak masuk 5 bulan tapi perut macam biasa. Tapi baby membesar dengan sihat.. Saya ada sakit darah tinggi dan kencing manis..

smela 5bulan pun biasa je perut xbsr sgt...pkai baju kurung pun still muat cme nmpk cm boncit je😆klu xgtau prgnant org xtau pun

Saya dah 9bulan pun kecil je orang tengok.. Nampak macam badan boroi je 😂 takpela yang penting baby sihat

sy 7bulan pun tk besar , bila dduk tu tk nmpk sgt . normal .. jnji bby sihat

saya dh 6bulan pun perut nmpk mcm 3bulan .. org yg tanya pun terkejut ..

its ok biasa lh tu puan. macm saya, 7 bulan baru nmpk baby bump.

ok lah tu puan, janji ibu dan baby sihat.