bagaimana rasa gerakan bayi di dalam perut ya?

assalamualaikum/salam sejahtera.. nak tanya dekat momy semua.. macam mana rasa gerakan bby dalam perut ya? kandungan 5bulan stgah.. mohon pencerahan terima kasih 🥰#firstbaby #firstmom

8 Balas

abdomen bawah sis rasa macam bubble meletup2.. sebabkan baru 5months and first mom mmg takkan nampak kat mata kasar tapi boleh rasa.. hehe.. kalau kita baring lagi senang nak rasa..

Rasa yang sis x pernah rasa sbelum pregnant😂 tetiba rasa perut kena terajang😂 mcam gelombang2 gittu😁

rasa mcm berombak2 😅 biasanya saya selalu rasa waktu pagi 🥰 klau tengah makan ke mesti rasa

selalunya time kita tengah relax dapat rasa. baring ke duduk macam tu

Rasa macam ada benda gerak n rasa nak terkentut tak lepas 😂

rasa dia mcm kne kais ii kt bawah perut, geli ii sikit

Rasa mcm ada gelombang bergerak dlm perut ☺️

rasa mcm gelombang & bubble...