Late

Sudah 17 hri lewat period, tpi check UPT result ⛔ knp ye, or kna tunggu lgi then check... ?

4 Balas

Kalau bkn hormon.. mesti ovulate lambat tu.. sy pernah lambat tapi tak sampai laa lebih 2 bln.. tapi sy dapat taw knape.. dgn opk. Rupanya bln tu hari subur beralih jauh. Lpas hari subur tu kire2 lpas 2 mggu akan period.. mmg betol. Seminggu lebih lpas tu period mcam biase.. lega .

4y ago

Skrg i dh lewat 55hri sis, last period 3-3-20, hritu ada klr spotting.. Lps tu ada check upt tpi negative, lps ni nk check nxt month je.. Harap2 ada rezeki 💕

Mgkin hormone.. Xpe sis tggu la lagi.. Tggu lagi dlm 2mggu

Btol

Betul..

4y ago

Mungkin susah sngt nk turun kli ini