Period lewat tpi upt -ve. Msih ada pluang utk pregnant?

dh lewat period 7 hari tpi check upt awal pgi tdi -ve. mmg confirm tak pregnant ke or kna repeat upt lgi? currently simptom pregnant yg saya tgh alami adalah, demam *2 hri dh demam*, kdg² cramp, kdg² tak tahan kncing and breast rsa sakit mcm bengkak. korang rasa saya ada pluang ke pregnant?? last period saya 13/09.

2 Balas

mungkin awai lgi kot...cuba cek seminggu dua lgi.. Klau upt -ve jugak...pi scan kt doktor.

awal lg