Lewat 2 Bulan Check UPT - Ve

Sape2 ye ada pengalaman ni.. Dah 55 hari late.. Tp check upt - ve..

3 Balas

klu dh 2bln x period mtk sgt pg la dptkan rawatan. jmp doc kesuburan. pglmn kwn sy 3 bln x period. upt -tve. pg check doc die ad PCOS, hormon x stabil.. pls jgn ambil ringan perkara berkaitan dlman wanita

Sama saya Last period bln 5.smpai skrg xperiod. Check pregnant -ve

Better check dgn doc takut ada masalah lain

5y ago

Saya dah pergi jumpa doctor.. Rahim clear dan takda tanda2 nak period pun.. Doktor kata masalah hormon.. Dinding rahim pun x menebal macam nak period.. Tapi doktor kata ada cyst size kecil.. Dapat pun ubat hormon je.. Mcm mana ye?