Upt line sekejap positif skjp negatif?

Hi..ada tak sape² pernah kena mcm ni?? Beberapa hri chek upt +ve...lpstu bila chek hri yg lain -ve pulk!!knp ye?? And ada x yg pernah kena mcmtu...tpi lepas late period sebulan chek upt lgi dpt +ve semula??#seriusnanya #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

5 Balas

sy pnh kena mcm tu. last2 scan.. doc jumpa cyst ovari. bnda2 mcm ni pon boleh ganggu hormon.

samalah sis sat ve+ sat ve- saya tkpi check lg hahaha

1y ago

semoga dipermudahkan urusan mommy2. semoga allah tiupkan malaikat kecil dlm rahim mommy semua🌻❤️

pakai upt brand yg sama / berbeza?

1y ago

both pregnancy sy xpernah lg kena scam dgn clear blue digital awak. sy awal2 guna upt strip shoppe dulu bila dh confirm naik double line cuba test pakai clearblue digital. 1st baby dh setahun 11bulan. dan 2nd baby dh 2bulan++

chemical pregnancy?

1y ago

ouhh...sy bru je tdi g toilet tgk dkt spend ada mcm kputihan colour soft brown🥺!!so...mungkin tnda nk period !!xpelh..usaha lagi,mn thu time raya tiba² dlm perut dah ada❤️!!Aamiin

xde pengalaman