Opk

Subur ke tidak ye ?

Opk
8 Balas

Subur . Sbb sye cek upt yg jenis mcm ni pun camtu . Sebabnya mgkin sebab kita baru bpe mnggu wktu tu . Tu yg xbpe terang . Lepas je gitu sye trus pegi klinik cek knapa xdtg priod . Then betul konfem positif 😊 cubalah

4y ago

Sampai dpt ddua line trang . Atau stu trang sikit dri stu tu. Yg pnting trang line nye

Belum lagi ni sis. Keep tracking ya. Kalau nak senang guna apps premom, kat situ dia boleh baca level lh kita melalui gambar opk and ada charting sekali. Senang 🤗

Belum lg, keep test ya, smpai jumpa line yg sama terang atau lg terang dr line pertama, klau blh cuba puasa air paling kurang pun 1jam, dan elakkn kerap kencing

4y ago

I selalu buat jam 2-3 petang mcm tu

Belum lagi ni. sy dlu cek 3 kali sehari, 10 pg, 2ptg, 7mlm. dapat positif masa cek jam 2 ptg, cek masa 7 mlm dah negatif balik.

Kene dua² terang kan.. Paling tak pun yg satu mesti terang sikit je beza..

Belum lgi

Subur

Belum