Opk positif

Salam semua. Kalau opk mcmni bermakna subur la ye? First time nak detect waktu subur guna opk, #ingintahu tq 🫰

Opk positif
11 Balas

Strip ni tunjuk peak positif tu, waktu kemuncak hari suhur, esok buat 2x test opk ye sis. Tghari & ptg, kalau dah pudar sikit dari line belakang dah masuk hari selepas ovulasi (dpo), sis boleh bersama sehingga dpo6, hari ke6 selepas line tu pudar ye. Penempelan berlaku pada dpo7-dpo9. Boleh la nak upt bermula dpo10 waktu subuh tapi kalau boleh tunggu dulu, buat upt masa dpo12 keatas ye

3w ago

first time try opk, sbb selalu nmpk 2 line tp harini line depan lg pekat rupanya waktu subur. Alhamdulillah, t.kasih sis atas penjelasan 🫰

pekatnya sis. saya dapat opk pekat mcmni bila test time dah tau pregnant je.saja² nak guna opk. goodluck sis. moga berjaya.

Betul sis, dah positive tu. Dah boleh bersama 🤗

3w ago

Alhamdulillah. tq sis 🫰

positif tu

5281788

yes