Opk +ve

Nak tanya mommy2 bila opk dah positif, seeloknya brpa kali kena BD ye dlm tempoh subur tu??

4 Balas

straight 3 hari bd pun okay, sbb telur akan bertahan 24-48 jam shj. tapi sperm bertahan dalam rahim kita 2-3 hari

4hari berturut sis...kalau boleh buat waktu 4am~6am sbb Time Tu waktu suami subur...

5y ago

Sy time opk positive, time tula husband kje mlm. Siang jela ada masa pun

Sehari sekali pun ok. Lepas tu selang sehari. Tempoh matang sperm 48jam.

5y ago

Sampai opk dah nmpk betul2 negative balik ke?

Dlm 4x ok kot..

5y ago

Oh i see. Seeloknya brpa hari ya?