18weeks perut mengeras

hi nak tnye la baby bru 18weeks normal ke perut mengeras drpd subuh tdi kerap sgt perut mengeras sampai nak bergerak pon sakit risau la #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab

4 Balas

sy 18 week ad jgk rse mengeras tp sekjap2 je normal sbb bby nk menbesar rahim sedang sediakan ruang lebih besar untk bby .. tp klau lame smpai sakit bergerak blh ke klinik

cek klinik sis jumpa doc, sbab sy pun 18week kadang perut mengeras, tapi tu pun on of x plak terus mcm Sis..

perut mengeras drpd jam 4 pg tdi sampai skrg sy tnye ni dalam pukul 11 pg

pergi hospital atu klinik untk check jntung bby