Pernahkah anda tinggikan suara anda pada pasangan anda?

Voice your Opinion
Pernah
Tidak pernah

1146 respon

9 Balas

tahun pertama kahwin shj jd mcm tu. lepas tu x buat dah sebab kesian dkt suami. mmg la suami penyabar tp sampai bila dia nk tahan kalau tiap kali ada isu mesti nak tinggi suara? suami tahu sblm sy kahwin sy mmg hidup dlm persekitaran yg jenis panas baran dari sy kecik smpai sy bertunang. jd sy x sengaja terbawak2 tabiat buruk tu. suami cuma ckp "at least tahun pertama kahwin dh transform, bagus la. nanti dh ada anak xde la berperang dpn diorang" skrg kalau gaduh tunggu masing2 dh tenang baru bincang. kami x biarkan benda baik sendiri tanpa bincang apa2 sbb lama2 kahwin nanti asyik mkn hati, luka rawat sendiri baik sendiri ada pasangan tp x berfungsi

pernah...secara jujur sebab nafsu amarah takkeh kawal pembalakan baby kot... erkkk... kesian baby... sory Naufal sayang Ibu...

pernah tp scara xsngaja sbb tgh geram sgt msa tu😭😭😭

alhamdulillah tak pernah masih hormat dia sebagai suami ...

Tidak pernah

Pernah

pernah