melancap

Suami saya selalu melancap walaupon saya ada di rumah. Normal ke. Kenkdg saya sedih, xtau nak buat apa lgi dah. Saya xpernah tolak untuk bersama. Knkdg saya yg mulakan dlu.

11 Balas

tabiat buruk ni..msti dr zmn muda dah buat. bila melancap dah sah2 tgok bnd haram kn..xkn tbe2 melancap btol x. bini dah dpn mata pon gini gk. aduhaii. xsmpat tua nti da bolej kne mati pucuk.xkn la xbce smua tu. ksian puan.. cmni la puan.. lelaki jnis gini mmg isteri kne sntiasa sdia je.. puan slu la pkai seksi2 diruma. sllu ajk brsme.. sblm balik ruma dr kje seharian tu puan dah msj dia ckp bnd sweet2 dan yg ehem2.. ini lbeh baik dr dia mlkukn prkara haram..puan msti xnk dia buat prkara itu sllu. puan prlu gndakn dan plbgai lyanan spya dia rse ckup dgn puan. dan tdk mncari yg haram. sguhpun hya melancap dirumah ia ttp haram dan sia2.

cube sis try... time bersama dng dia, sis lancap kan dia, sambil lancapkan dia tu cium2 dia cam tu... kalau dia suke ganas2 sikit sis wat lah ganas2 sikit... pastu sis tngok kalau dia suke tngok vdio mat saleh jerit2 kuat tu.. sis jerit lah kuat2 jugak 🤭🤭🤭.... badan kene sntiasa wangi, pakai perfume yg dia suka... mlm2 tu cium belakang tinga dia time tngak relek2 mood ok. . cium2 je... bukan ajak bersama 🤣... jual mahal...

mgkn dia ada fantasi yg puan tak pernah bt untuk dia.. kalau setakat ajak bersama mgkn biasa. mgkn dia nk puan something new.. yg dia nk. cuba la. mana tahu itu akan hilangkan tabiat tu.

biasa nya jenis nafsu kuda ni , sekali sehari . sis cuba la bila bersama tu urut tut suami . sb lelaki ke perempuan klaw x puas mmg dy nk lagy . dan sllu ubah posisi seks . bia dy puas

Beberapa kali tertangkap melancap, sekarang saya punya di kunci dan kuncinya dia pegang, nak bersama baru dia buka, lama lama jadi biasa. Cubalah.. dan jadi lebih seronok

try ubah posisi atau minta dok atas.. puan yg drive puan jg blh puas... kadang2 suami rasa letih nk drive tp keinginan tu ada...

Beza dengan suami saye.. bab seks ni dia kurang😂😂 saye banyak mulakan dulu..

mmg ada org camni...mcm org kpg sy sikit2 melocok..heran....

Habit kot. Cuba slow talk dulu.

cuba goda dia