pertanyaan sensetif

usia kandungan sy dah masuk 15 minggu. sy dahh xde alahan dah. tapi sekarang sy nak melekat dengan suami je. dan sy selalu jadi ketagih mahu buat hubungan dengan suami kalau boleh setiap hari sy nak berhubungan dengan suami. .walaupun sy mengantuk tapi sy pasti akn goda suami sy sbelum tidor kalau xdapat sy akn down sampai bawak ke dalam mimpi, alhamdulillah suami sy xpernah tolak. tapi apa yg sy perasan bila lpas bersama bawah ari2 sy rasa berdenyut dan jika asyik bersama dengan suami tak tinggal kesan ke kat baby yew??

6 Balas

Blh je puan nk bersama...mmg ade sparuh ibu hamil akn rasa x bernafsu....ade sparuh pulak time ni la nafsu dok kemuncak memanjang.... Cuma masa bersama jgn kasar sbb puan crita lps bersama je akn rasa sakit kat ari2 kan...bersama lah selagi boleh bersama cuma xleh ganas la...

5y ago

betul tu mungkin sy lasak sgt kut kadang2 xperasan terlalu lasak 😁 sy yg terlalu over bila pikir balik takut kesan kat baby.

Hihi normal la tu de org bile pregnant nfsu membuak buak..de yg xde nafsu lngsung hihi😅..cm sy bile ciksuami mntak sy on je..lom pnh lg sy yg mntk sbb segan🤣..tp mse bersama tu jgn la hardcore sgt..biasye2 je ye😁..tkut efect kt baby cian dia nnti😊

5y ago

hehehehe3 in shaa Allah sis 😊

Sama la sy asyik mintak kat suami je. Dia pulak asyik letih je. Keciwa😪 Sy selalu nk peluk suami, nak suami belai sy. Kdg2 tu jela dia on nak bersama. Sy suka kacau suami raba2 dia. Tapi suami lebih memilih main game n tido😥

5y ago

Dok skli mak mentua susah la sis nk pakai cantik2 seksi2 😪 takde privacy. Apa la nasib

Ok la tu...saya pulak x bernafsu..dari tau pgnant sampai la nk due date x bersama.saya jadi rimas ngn suami.

5y ago

Sama. Sy pula ada nafsu tp probnye, pinggul and pinggang skt. Nak naik katil pun susah ini pula nak panjat suami...

Hehe.. Normal tu.. Cm sy, suami pham ja.

5y ago

tu lahh nasib baik suami faham n layan kehendak isteri 😁

Bila bersama tu ganas tak ?

5y ago

Asyik bersama takpe sis, cuma chill2 je 😁