Luahan hati

Apa perasaan korang klu dpt tahu or ternampak suami melancap??

3 Balas

awak tengah berpantang ke? kalau tengah berpantang tak dpt nak buat apa sbb nafsu orglaki ni lain mcm sikit. suami saya pun kdg kdg sama jugak, tp dia bgtau saya. kadang2 saya guna tangan saya.. tp kalau dia melancap tanpa sbb sedangkan boleh je bersama dgn isteri, tu kecik hati la mcm kita ni dah tak menarik kat dia

2y ago

sy berpntang 100 hari.. tp sy xprnh xlayan dy.. dy xminta pun sy cri dy untuk lyn dy.. sy fhm mcm mna nafsu lelaki sbb ummi sy slalu pesan bab ni spya rumah tangga sentiasa terjga.. suami istri adalah halal melainkn melalui dubur.. hmmm.. sy cuba trus terang dgn suami Alhmdulillah suami pun jujur walaupun dy cuba menutup wktu sy tnya.. bila dy thu sy sbrnrnya tahu ap yg dy buat di blakang sy bru dy jujur 😢..hmm agk kecil hati sbnrnya.. smpai hri ni bila tringt ap yg sy nmpk sy sedih.. sy tnya melancap tengok porn? dy ckp x.. dy tengok gmbr2 sy.. tp sy xthu nk prcya ke x.. sbb kepercayaan tu dh goyah.. yela bnda tu sy xnmpk dy bole ckp ap je sma mcm waktu sy tnya knp mndi lma sgt? dy ckp biasa la mndi lma berak lh ap la.. sdgkn dy xthu sy nmpk dy buat semua tu..bila sy sebut bru dy jujur..so kepercayaan tu mcm💔 hmm.. suami ckp dy xkan buat da lgipun dy buat tu sbb dy segan dgn sy dy syg sy.. dy kesian tengok sy penat jaga ank kdg smpai pgi xtido sbb ank meragam.. sy ckp belaian suam

kalau u rasa sakit hati boleh je hempuk kn laki tu dgn periuk. kalau rasa ok, boleh je ajak bincang. ikut la u rasa mcm mne. setiap org penerimaan x sama. jadi tepuk dada u tanya hati u.

2y ago

hmmm

berbincang secara matang..sama2 buat solat sunat taubat..

2y ago

InsyaAllah.. trima kasih atas nasihat.. sy skrg masih dlm fasa mengatur diri dan mental sbb branak ank first ank bru 2bulan .. kdg2 sy hnya down dn perlu smngt.. sy xda tmpt luah..