Bersama dengan Suami

Saya baru 19 weeks.. boleh ke nak bersama dengan suami? Sebelum ni saya banyak kali ajak suami dan tanyakan tentang hal ini “tak apa ke tak bersama sebab saya pregnant?” Suami menolak untuk bersama & jawab dia okay je & takut memudaratkan kandungan. Tapi semalam.. hancur hati saya bila ternampak yang dia tengok video lucah sambil melancap di ruang tamu sorang2. Saya rasa sangat kecewa sedangkan baru kahwin beberapa bulan & mengandung anak pertama. Saya rasa ini bukan kali pertama dia buat macam tu.. cuma kantoi semalam je :) Apa nasihat & pandangan ibu ibu? Tolong saya rasa tawar hati & tak kuat nak teruskan jaga kandungan ni

2 Balas

Boleh je, saya kerap juga bersama suami sejak kandungan 6 minggu lagi. 2-3 kali dalam seminggu tu, kalau tak ada bleeding lepas bersama dan dr tak inform awak ada apa-apa issue jangan risau ya, selamat je 🥺🥺

nk bsama time pregnant xde masalah pun. educate yr husband as well.