Mudah Sensitif

Suami saya kata saya sejak akhir2 ni cepat sentap. Sensitif sangat. Pregnant kali ke 5 ni lain plak rasa diri ni. Ada tak yg mcm saya. Sy sekarang nak bersendiri je dari kawan2.

2 Balas

Sy first prgnnt .. mmg sensitif .. kisah sedih org lain pon dah mnitis air mata .. pdhl sy jnis hati keras tak kisah hal org .. smua bnda nk snsitif skrng .. kak ipar sy pon prgnnt .. dia pon kuat sentap masa prgnnt ni 🤣

4y ago

😂 Saya cepat terasa bab kecil je pon. Kadang pikir dlm hati. Kecik je pon padahal. Overnaw plak. 😅

Hormon la tu...😊

4y ago

Aah. Tapi over sgt rasanya. Yg lepas2 cool je. Kali ni pakej sensitif panjang plak huhu