Sensitif

Rasa sensitif bila tgk org pregnant, rasa sayu sedih jee. Ada ke mcm ni jugak? Kdg2 rasa nak nanges je ?

17 Balas

Normal sis perasaan tu sy dh rase, sy ttc 8 thun baru preggy...hanya allah je yg tahu perasaan ni..sy doakan sis preggy satu hri nanti..cpt atau lmbt je..sis byk2 sbr tau..bykkan berdoa..kalau sis nk ngis, ngis je biar lega..sy pun dulu time dgr org preggy ngis jugak sorg2 dlm blik..lpas ngis baru rase lega..hehe

Saya pon macam awak jugak..percaya lah rezeki tu ada lambat dan cepat ja..saya dah nak masok 2tahun belum rezeki..awak sabar banyak banyak ok..doa banyak banyak..saya doakan semoga awak mendapat zuriat yang soleh dan solehah..aamiin

sabar yeee sis... i feel u... sy pun macam tuh jugak dolu sblm lekat alhamdulillah... ape pun positif doa banyak banyak selalu inshaaAllah Allah bg pada masa yg tepat😍 positif yee sis

So sorry to hear that sis... it's not easy looking at other people's happiness. Try not to compare because setiap insan ada kesusahan yg tersediri

dulu sy pun mcm sis jgk.. lpas mngurut dtg priod sbln, lpas tu trus lekat ja.. ngurut bidan bgi peranakan naik, snng lekat.. insyaAllah

Normal untuk yg masih berharap sis. Jangan sedih lama2 ye. Nak anak x boleh stress2. Sy doakan sis dikurniakan rezeki zuriat secepatnya

Be positive dear. Doakan yang baik baik saja. Mungkin bukan rezeki lagi, jangan ragu pada percaturan yang maha esa.

Terima kasih semua yg mendoakan, genap sebulan update status ni. Im pregnant 4 weeks 3 days ❤

5y ago

Tahniah sis..alhamdulillah..happy for you.. 😊

Kena yakin soal rezeki insyaAllah ada tue. Stay strong sis. I doakan u cpt2 dimurahkan rezeki

Perasaan mcm tu ada .. tapi hanya sabar jee yg mampu ... Kena Yakin rezeki tu ad .. 😊