Suami terlalu rapat dan manja dengan ibunya, apakah reaksi anda?
Voice your Opinion
Terkejut
Tak berapa suka
Relakan saja
Tak kisah

5781 respon

31 Balas

Kalau semua kata ibu nk d dgr bgs x pya kawin.. Kawin ja dgn pokok ..senang x pya myakitkn hati kau ingt kau ja ada parents da la ppuan ni trpksa tggl kn org tua pas kawin ddk dgn suami ddk dgn family husband lg ..

Dah dia duk lama dgn emaknya, dah memang gitu perangainya, terima je lah, kan.😁 Memang sy selidik perangai dia sblm kahwini dia. Asal suami isteri saling bermanja jgk. Win2 situation gitu

bkn nak buka aib suami😌 dr kecik ibu dia tinggalkan dia .. bila dh dewasa baru nk ckp " mmy syg ank mmy " klau syg takkan tinggalkan ank demi mengejar lelaki yg tinggi pangkatnya

xsuka sebab mak dia jenis yang suka masuk campur hal rumahtangga anak..sampai semua nak suruh ikut cakap dia..bagus xpayah bagi anak tu kawin

ok saja sbb syurga bawah tapak kaki ibu, dalam masa yg sama kita pun dapat Tuah sbb dia hargai kita sbg isteri&ibu kpd anak-anaknya❤️

Asalkan tak lupa anak bini. Lagi pun dah ada anak ni paham dah perasaan tu macam mana. Taknak anak lupa kita jugak lepas kawen nanti.

tak kisah , tu mak die .. yg pnting die manje dgn mak die . klau dgn prempuan lain tu ye , lesung batu ats kpale 😂😂😂

syurga suami bawah tapak kaki ibunya..♥️syurga anak² lelaki saya pun bawah tapak kaki ibu mereka iaitu saya ♥️♥️

ini salah 1 punca sy pilih dia. sangat rapat dgn fmly, tmbah lg mak dia.. & sy nak ank2 sy kelak perangai mcm dia😘😘

Biar lah..mak die kn.. sya pun rapat dgn mak sya.. wlau hakikat suami tak brpa rapat dgn mak sndiri