Suami terlalu rapat dan manja dengan ibunya, apakah reaksi anda?
Voice your Opinion
Terkejut
Tak berapa suka
Relakan saja
Tak kisah

5781 respon

31 Balas

Xkisah pn cz ibu mertua sy mmg baik...jd sy anggap ibu mertua sy mcm ibu sy sdri...

Lagi sy suka.. Sy dpt bayangkan esok bila sy tua mcm ni layanan anak sy pd sy pulak

Suami kita pn xnak sbb pening kepala kata nya cerewet amat 🤭

x kisah pun. #17Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Macam mana dia layan mak dia mcm tulaa dia layan isterinya

Biarlah mak dia,dari dia manja dgn pompuan lain lg haru.

menyampah lak aku😆 nak gedik2 biau time kita tak ada

ok saja..itu syurga bawah tapak kaki ibu dia

Xkisah.. Dia kenal ibu dia dlu dri kita😊

Suami yg sayangkan mak pst syngkn istri jg