Apa perkara yang ada ingin suami anda lakukan semasa anda berpantang?

Select multiple options
Mengambil cuti untuk menjaga anda dan bayi
Masakkan untuk anda
Memberi kata-kata semangat
Memberi anda rehat

616 respon

10 Balas

Semua sekali dan semua yg diiginkan menjadi kenyataan utk anak ke-3. Sepenuhnya suami yg buatkan dri cuti sepanjang pantang, masak, makan, pakai, jaga anak, motivation dan rehat. Alhamdulillah. Sbb anak 1st n 2nd suami outstation dri bersalin sampai abis pantang.🤭

Semua di atas. Cuma saya faham dia kurang mahir memasak tanpa tunjuk ajar. Jadi kami dah fikirkan untuk tempah/ beli makanan dlm tempoh 2 minggu selepas bersalin, InsyaAllah.

alhamdulillah dapat suami jenis ambil berat biar pun kerja government bukan setiap hari ada cuti dia tetap berikan yang terbaik ..

semua ... dan semua yg di listkn di atas juga suami saya penah lakukan semasa saya berpantang😉✌🏻 alhamdulillah

Semua kecuali masak. Masak tu ada pilihan lain kalau dia yg tk masak

semua pilihan di atas dia dh buat..tip top

Semua

semua

💕