Adakah suami anda berhenti merokok pada waktu anda hamil? #Projectsidekicks #TAPSidekicks #KicktheButt
Adakah suami anda berhenti merokok pada waktu anda hamil?
<a href='/feed/hash/Projectsidekicks'>#Projectsidekicks</a>  <a href='/feed/hash/TAPSidekicks'>#TAPSidekicks</a>  <a href='/feed/hash/KicktheButt'>#KicktheButt</a>
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2537 respon

64 Balas

He stop on hari nikah.. Syarat nak nikah must stop smoking.. Even dia perokok tegar, dulu sehari berkotak2 dia boleh cucuh🤣 Alhamdulilah almost 2 years dah x merokok.. Harap berkekalan.. Yang penting niat diri sendiri nk stop tu yg penting... i love my husband so much..

4y ago

sma la , suami pun berhenti msa nikah , dlu msa knl hmmm hari2 nk nya bau rokok kt bdan , harap smpai ketua la berhenti , jenuh nk nasihat klaw da susah nk dgr

husben bkn jnis perokok tegar.. dia pn akan merokok bila dkt tmpt kje shj.. dia ckp bila stress bkje je...kata dpt sebatang rokok pn ckup dh...😅😅✌ #TAPSupermoms

husband sya mmg tak hisap rokok,dia sendri pun marah klu terhidu asap rokok

Nasib baik suami sendiri x suke bau asap rokok dan mmg x merokok

sebelum kawin sdh berhenti . time bujang dia merokok

hubby mmg x merokok dr dulu lg..alhamdulillah la😊

Suami saya x merokok #TAPSupermoms #TAPactiveusers

suami x mrokok tapi makan sireh, pinang. 😅 rare

alhamdullilah suami berenti mrokok selepas kawin .

Alhaamdulillah..Dapat suami yg xperokok.