Stretch mark

Stretch mark ni boleh hilang atau kurang ke lepas bersalin?.Perut dah pecah pastu rasa macam sedih pulak sikit tengok tapi suami selalu pujuk kata benda boleh hilang 😂 drama masa mengandung tapi sebenarnya tak kisah pon kalau ada solution hilangkan atau kurangkan

6 Balas

Saya sapu yg ni alhamdulillah setakat ni 36w tak ada stretchmark. Tapi kena rajin pakai . Jangan sekali sehari ja. Kalau boleh beli sekali lotion . Letak dua dua untuk extra moist