Stretch mark

Hi mommy.. Macam mana nak hilangkan stretch mark? Tiber dia naik dekat tepi punggung. Setakat ni dekat perut xde masih clear. Nak kata saya garu xde pulak tapi still naik stretch mark tu.. Emm macam mana nak buat ye. Boleh hilang tk agak2 lepas bersalin nanti? #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Boleh guna krim stretch mark. Ada jenama pureen, jenama seba med dan pelbagai lagi. Jenama bwh ni pun okay.

2y ago

Guna lepas bersalin ke time mengandung pun boleh pakai ye?

susah jgk nk hilang. Even dah pakai krim tpi lps bersalin nnti stretch mark akan pudar tapi ttp ada 🥲