Stretch mark

Stretch mark ni boleh hilang atau kurang ke lepas bersalin?.Perut dah pecah pastu rasa macam sedih pulak sikit tengok tapi suami selalu pujuk kata benda boleh hilang 😂 drama masa mengandung tapi sebenarnya tak kisah pon kalau ada solution hilangkan atau kurangkan

6 Balas

sama sis banyk kt punggung kat perut kat pelipat lutut kat peha ada😭😭😭 kita tak nmpk.. tgk cermin aritu terkejut sangt.... sedih betulll kitanya bukn gemok pon ada😭😭😭😭 husband selalu ckp takpee lepas bersalin hilang... tp betul ke hilang.. klau xhilang mcm mana😭😭😭😭😭

Saya sapu yg ni alhamdulillah setakat ni 36w tak ada stretchmark. Tapi kena rajin pakai . Jangan sekali sehari ja. Kalau boleh beli sekali lotion . Letak dua dua untuk extra moist

strechmarks klau da jd xbole hilg sis . sis amalkn sapu bio oil , sy amalkn alhamdulillah xde strechmrks .

1mo ago

tak boleh hilang ke? 🥲... dari awal pregnancy sampai skrg dok sapu bio oil, tp still ade 😭...

tak sure pulak..tpi biarkan jela kot haha; battlescar kita tuuu 🤣

boleh. buat rawatan atau ubah lifestyle