Stress

Stressnya anak tak mahu makan! 7 bulan baru 6kg. Stress tgk anak sndri kurus kering, dh buat mcm2 utk bagi makan, makan tak banyak. Tak berselera. Stress, sedih & jealous semua ada tgk anak orang lain sihat2 je membesar sihat tembam ☹️

22 Balas

Biasa la sis..anak Saya pun kecik..1y 7m baru 9kg..padahal dh Bagi mcm2..siap Bagi ratah cheese fingerfood..setiap makanan letak cheese,kadang titiskan minyak sayur..tapi x Naik bnyk..Saya fikir maybe ikut Saya n suami kecik2 molek je..jgn stress tgk ank org lain beso..mulut2 tu biasa kalau bab banding2 kan ni..saya senyum je family kata anak kecik la lembik la..sbb nk bergado x guna bukan Dorg yg struggle Bagi anak Kita mkn..

4y ago

Tau xpe..Kita punya la jaga mulut..Dorg xnk jaga hati Kita..