BABY BUMP MAKIN BESAR

Dah nk masuk 6w pregnant tapi perut membesar mcm 4m. Padahal mkn asyik muntah je. Gastrik sgt² teruk sampai suatu tahap tak sgup nk hadap, stress! Mkn pun dah tak berselera, nangis sorang² sbb tak tahu nk mkn apa. Bila tgk perut mkin membesar pun stress jgk sbb masih terlalu awal lagi.#firstbaby #bantusharing #ingintahu

2 Balas

Saya waktu 3 bulan baru nampak perut membesar sikit. Skrg dah 6 bulan mcm dah 9 bulan perut😂Rasanya tu angin tu sis, sbb skrg sis tgh musim alahan muntah kan. So masuk apa je akan kluar balik. Mmg musim alahan akan ada bnyk angin dlam badan. So tu perut kembung. Jgn letak minyak ye kat perut👍🏻

Rasanya tu bukan baby bump, tapi kembung