x nak makan

Stress..lpas demam bru2 ni..360° slera makan dia brubah..bg lah apa pn jajan skli pn dia x kan layan..dia jamah skit ja..sblm ni pebret dia,skrg dia pndang pn x nk..share mommies tips korg..dia umur 1y8mth

1 Balas

Biasanya memang macam tu puan. Anak kalau sekali dah demam memang susah nak makan dah lepas tu. Anak-anak min pon macam tu. Mungkin boleh cuba pelbagaikan menu makan dia. Contoh buat apam nasi ke, atau makanan jejari ayam atau ikan campur dengan sayur sayur, celup dengan telur yang di gaul dan last sekali Salut dengan serbuk roti dan goreng. Dari sini memang mak kena pandai cari selera anak semula puan

4y ago

tq min..alhamdulillah skrg ank da mkn..berat pn naik elok..