Gastrik (3rd Trimester)

Ada tak yg pernah kena gastrik masa mengandung ni?? Mcm mana nk hilangkan rasa sakit tu? Ke kena pegi hospital?

1 Balas

Saya kena gastrik masa pregnant anak sulung dan sampai sekarang masih gastrik... Masa mengandung saya ambik gaviscon double action... Ubat boleh mintak kat doktor masa check up di klinik... Gaviscon tu memang saya standby di rumah, dalam beg... Nak keluar mana bawak la biskut standby... Gastrik ni tak boleh biar nanti sakit teruk...