Stress

Stress pantang stress sangat ii.. stress dengan semua orang.. rase stress tu kalau boleh nak mati hari ni

5 Balas

sama sis. saya pun stress. hari ke 13 pantang. pantang sorang. husband kerja. baby taknak df. susu banyak. terpaksa bg fm botol sbb kuning. diri sendiri tak terurus. makan kemana, tidur kemana. saya nangis sorg2 kt rumah depan baby.

One of the reason CL sgt penting utk bantu kita sewaktu berpantang. Cubalah cari kot2 ada CL yg available. Hire CL sis utk bantu awak uruskan anak. Awak rest je biar CL settle everything utk awak.

Hi mom,kemungkinan mom tengah burnt out ataupun baby blues. Mom perlu kan orang rapat seperti family terdekat supaya mom tak rasa sunyi dan boleh meluah/support.

sabar mommy... tenangkan diri... please buka surah2 dan zikir2 yg blh tenangkan diri cth ayat kursi, yaasin dan sebagainya... fikir yg indah2 shj ya 😊

seek help from counsellor ya. lama2 boleh jadi meroyan.