stress

dlm pantang byk stress.. stress dgn semua org..

17 Balas

Saya pun rasa, stress kemurungan tak disayangi. Tapi jangan layan sangat sis. InsyaAllah lepas je pantang semua tu akan okay. Sebab kita rasa stress, diri kita nak adapt dgn suasana baru, ada baby. Then kita pun rasa orang bermasalah ngan kita sebab diri kita, badan kita penat dalam proses penyembuhan. Mental kita pun tak kuat

Sama sis..sy pun stress sdg dlm pantang ..rasa mcm x pantang pula smua kja sya bt..lain lagi org yg x nk tlg walau hal kcil pun..suasana rumah lagi bising awl pagi dahla x ckup tdur ..sedihh..

Sis jgn stress2 ea..bhye tok kesihatan..kesian kt bby klau ibunye stress😣..sis kne kuat ok.jgn pkir mcm2...pkir kn bby and diri sndri👍

Be strong mommy! Banyak busy kan diri (tengok tv ke apa ke) borak borak dekat sini ke. Biar orang nak cakap apa pun. Semoga terus kuat okay!

STRESS mmg perkara yg paling sy tkut ketika berpantang😣. Semoga d beri kekuatan utk melawan stress wktu berpantang nanti.

Mmg mencabar sgt tempoh berpantang ni, sy da hari ke 21. Stress mmg stress tp kte kene control.

Be strong momi...jgn stress...sy pun dah alami masa dlm pantang hari tu..

Banyakkan brsabar ye sis.. Semoga Allah permudahkan smua urusan

Sis. ...jgn stress taw .nt tertekan pula. ..smoga dpmudhkn sis

Saya dulu mcm tu. Tpaksa harung jgk srg dri sbb hb p obesey..