stress

Mumy2 semua nak tnye law kite stress tu semua normal ke or orang bagi kite jadi stress??

1 Balas

Kalau kita pregnany mmg emotion kta x stabil.. Sama jgk kalau jaga baby.. Kadang orang x bagi kita stress tapi sebab kita penat jdi kta rasa stress.. Sis rehat² jgk ye..

5y ago

Orang sekeliling kena main peranan jgk.. cnthnya klo sis penat, minta tolong gn suami ke.. atau kalau rasa xnk diganggu oleh org lain semasa menjaga baby ke boleh bgtaw suami supaya org lain boleh faham.. yg penting bila sis rasa nak luahkan sesuatu tu, luahkan je.. jangan pendam.. nti tambah stress sbb problem xkan settle.. Harap membantu..