Eh eh eh... Menyorok pula dia...

Start kira gerakan baby 28w kn? Sblm nurse suruh kira dan tanda kt buku merah,dia kt dlm perut kumainnnn ganas menendang sne sini kadang2 rse senak... Lepas nurse ajar dan suruh start kira... Senyap... Sepi... Dia tak nak plk tendang kuat2.... Eh eh eh ehhhh asyeee dia niii😂 So,ibu2 mama2 umi2 bonda2 mummy2 sekalian...,mcm mne nk rangsang baby bergerak ya? Dah pujuk,dah usap perut pun dia susah nk gerak..kdang tu rasa x rasa ajeee😌 anak bertuah betul yaaa

3 Balas

minum air kelapa sis,baring mengiring gosok2 kacau diee hihi..

Minum air sejuk / mkn aiskrim. Mkn sekadar nk bg dia gerak saja ye.

2y ago

ouhhh sye try la esok. terima kasih 🤭

saya kalau makan ais krim, minum ais berdondang syg dia