Senarai nama

Start bila ehh nak carikan nama untuk baby ? Sy dgn husb sampai baby bump dah 28w still tak cari nama lagi ni

12 Balas

sy lg senang belum hamil lg nak nama hawa atau adam kt depan..yg penting 2 pekataan je.pak dia da 3 pekataan smpi da kawin sy x pandai eja.syaridatul ke sharidatul ke ejaan nama dia wat sy mls amik port da.alhamdulilah skarang 10w pon still nak nama adam hawa kt depan.

Hahaha part paling payah, bila sy letak husband ckp tu nama pick dgn ex dlu2 ke? Mangkuk ayun tul, so bila dia yg pick plak, kite mula paku buah keras balik.. Endup letak nama zalia sb suka shopping kat zalora ade brand zalia hahaha 😅

5y ago

Hahaha tak pasal² letak nama zalora tu plak ehh

Sy dgn suami. Xkisah nama apa. Jnji 1 perkataan ja. Snang ank nk tulis nama sekolah esok2..😅.. xdela berjela lenguh tgn nk tulis. Arya (yg mulia).. 10bulan dh baby sy. Simple. 💕

terserah sis dgn suami bebila nak cari, cari la tade specific time pun nak kena cari janji dh lahir nak daftar dah ada nama

dari sis sj tu..sa tu hri pun berabis cri tuk baby boy..tup2 kluar prmpuan nah masa mau urus pndftran ank bru fikir2 nma

5y ago

sy name baby dh ada.. ms sy hamil sebelom 4 bulan sy dh simpan name yg pangkal saje.. bl masuk 4 bulan baru sy jumpa name sambungan untuk yg pangkal.. yg sambungan tu sy dpt sekali imbas difikiran sy ms sy stay jaga mertua sy dihospital.. age satu mungkin allah dh bg pertanda sy hamil baby girl dengan cara bg pentunjuk name.. lpas tu sy simpan name tu sy sampai bersalin.. dn selpas bersalin sy letak name tu.. suami xkisah yg penting name tu elok.. jd ms pendaftaran surat beranak di jpn.. terhasillh name SERI SITI QHADIJAH binti MHD NORHISAM.. yg nme lelaki pon sy dh siap2 ada untuk rezeki akn dtg klo ada rezeki hamil age..

Sy dari tak kawen smpai da 30 weeks ni pun dok bergaduh lagi nk nama anak ikut taste masing2 😝

5y ago

Mcm tu kene gabungkan nama lah

Saya dan suami lps baby lahir baru tgk kitab nama..baru pilih n decide..3anak semua pun mcm tu.

5y ago

Kalau cerewet sangat mmg makan masa la..kita make it simple je adalkan ada makna yg baik dan ringkas dah..trus g daftar.. Anak sulung muhammad dawani No 2 muhammad durrani No 3 nur maslina Xde nak nama glamor2 nk panjang2..nak panggil pun senang. Org lain nak sebut pun xde nk pintal2 lidah.

Saya sejak bercinta lagi dah rancang nama baby dengan suami 😂

5y ago

Amboi awalnyaa kan dah cari nama

sy awl2 dh senraikn name beby bile lahir senang nk bg terus..

5y ago

Lg senang kan kalau mcm tu

Me and my husb dah deliver baru start fikir nama.

5y ago

Yekee mesti susah nak cari kan