boleh tak tolong carikan nama untuk baby girl dari gabungan nama

Ayah:mohd fais Ibu:khathijah

16 Balas

Faisjah Jahfais Fakhat Thijah Mokhat Mojah Athijahis Ala sorry sis gabungan nama sis n husband xcantik la. Maybe boleh ambil huruf pangkal je kot. Firda Khalisha ke..

5y ago

😅😅😅

Sy blh carikan gabungkan ney je sis nur faizah atau pun nur faeezah makna sy sertakn ye NUR - CAHAYA FAIZAH - MENANG,BERJAYA FAEEZAH - PEMIMPIN

Xperlu gabung nama kot.. better cari nama yg ada mksud baik.. maaf ye sekadar nasihat ☺️☺️

Kalau kluar lelaki...mohd fais la...kalau keluar prmpuan..khatijah...hehehehe...😅😅😅

5y ago

Faiz junior Khatijah junior 😂😂

Hahah tq alls..klau ade idea selain gabungan nama pun boleh..ape2 je..

Yg gabungan tu sekadar tanya sje..klau ade idea lain yg bgus pun ok..

Faizah ok kot... Ada jgak la bunyi faiz, ijah blakang tu.

KHAYLA NUR FA'IZAH YG CANTIK, CAHAYA, YG BERJAYA

Fathi, fathijah, fatihah, isthia, iskha

Nur Khaira Firdina Nur Farisya Kaisara