Nama Biby Girl

Hi Ibu Ibu! Saya due 15/9 ni. Tapi sampai sekarang nama baby still tergantung lagi. Bukan sebab tak cari, tapi sebab pening dah serabut bila family semua nak bagi nama. Saya dengan suami nak letak nama anak A+E. Sebab gabungan nama suami & saya. Plus ini first baby kitaorang So nak bagi seronok, ajak jugak family mems join if ada nak bagi suggestion. Tapi lain pulak jadi. Paksa paksa amik nama yang diaorang bagi plus takde pun nak ikut A&E sampai ada yang bergaduh 🥹 Anyone yang ada cadangan tak untuk gabungan nama A+E untuk baby girl?

2 Balas

ank sy Ammara Elzaura 🤭

1w ago

Sedapnyaaa namaaaaa!!! Ada El El ni macam manis jugak yee sebutan diaa

ariana erisya

1w ago

Sedap jugak nihhhh!!! Thank youuuu