Bayi 3 minggu susah tidur siang

Start 3 minggu anak meragam siang mcm penat tpi taknak tido, menyusu pon mcm gaduh n mengamuk.. Rasa nk marah sebab menitik2 susu jadinya bila dia main lepas2 puting .. 4 jam berjaga terus, penat pass2 dia untuk dodoikan 😅 nenek dia, atok dia, paksu dia kalau tk kerja.. Minggu awal2 dulu menyusukan terus letak tido tkde masalah senang je nk jaga.. Nangis kalau tukar lampin dengan mandi jeh. Seminggu dh macam ni .. Esok masuk 4 minggu dh usianya.. Memang ragamnya berubah ye 😅 lega dah awal dulu ingat tak meragam.. Tapi bagusnya waktu malam dia senang nk tidur kan.. Lepas mnyusu terus tido n tk meragam.. Siang jeh susah

5 Balas

Kadang baby nak tukar bulan peel nya berubah2… Anak saya nak tukar tahun pon peel berubah…