anak meragam

baby 2 bulan lebih meragam bila malam, siang dia tidur.. malam jam 2 pagi je dia meragam sampai pukul 4 pagi, jam 4 pagi baru dia tido

2 Balas

puan dh try chck perut bby sm ada kembung atau sbagainya.. yg blh sbbkn bby menangis? atau nnti try buka ayat2 Al-Quran dkt blik bby tido..tgk mcmne keadaan bby .. n sapukan minyak wngi kasturi ke dkt bby supaya bby tak meragam..mg dpmudahkan segalanya aamiin

Orang kata tu normal , sebab baby baru nak kenal siang dan malam . Baby saya dulu macam tu dari newborn sampai 2bulan lebih asik nangis malam je . Masuk 3bulan dah ok macam biasa . Malam tidur lena