opk

Spe dlu rancang mgandung guna opk test kesuburan .. ?berjaya ?

39 Balas

Saya.. period mmg regular tp x sm waktu subur mcm dlm apps. Kdg2 hari ke 12 or 13 subur bila guna opk. Lepas 5 bulan kawin, sangkut jg.. Praise the Lord 🙏🏻 🥰 due baby September 2020.. in God’s will amen..

Saya..5cycle baru berjaya disamping xberdisplin buat opk dan PJJ dgn suami.time kita subur dia xde..haha..alhamdulillah skrg dh pregnant.

Saya guna opk and consume folid asid. 2cycle takberjaya last last give up and habiskan opk yang ada tu je.. rezeki pregnant sekarang.

Pernah kandungan pertama dlu..tp Allah lbh sygkan anak syurga saya...semoga ada rezeki utk anak kedua aamiin....☺️☺️

Me.. lepas period check. First day kesuburan bersama dapat baby boy. Bersama 2 hari sebelum kesuburan dapar baby girl.

Xguna opk..sy xpnh beli opk pun..period teratur stiap bln..so sy ikot nasib klu ada rzki ada la..xtw plk 2bln dh lekat..

Alhamdulillah berjaya 2x pregnant dh. 1st cycle terus lekat. Mmg guna opk . Sbb irregular period 😬

Sy tapi byk cycle bru bjaya sbb sy period irregular. Dlm masa yg sama, sy jaga pmakanan, exercise byk. Alhmdllh lekat

Yesss sy jgk try guna cara opk..alhamdulillah sekl recycle je berhasil..rezeki dr yg Maha Esa..penantian 5thn

Sy baru 2 kali .. result bln lpas.. not pregnant.. bln ni.. 9 hari menunggu period.. hihihi