opk

Spe dlu rancang mgandung guna opk test kesuburan .. ?berjaya ?

39 Balas

Saya..alhamdulillah rezeki Allah bg..rupa2nya waktu subur xsama dgn apps yg download tu

Saya hehe 2 bulan guna opk test.. Pastu try sekali, alhamdulillah melekat trus..

Saya 🙋.6 cycle muncuba ,alhamdulillah lekat. Now dah 18 weeks❤

sy. 3 cycle dah cuba. masih tak berjaya. doakan bulan ni berjaya

sy guna opk dan bbt graph.. tp 9 bulan br berhasil 😂

Sy first time buat opk, alhamdulillah terus sakut 😅

Saya 3 cycle baru berjaya. Sebab husband kerja jauh.

macam saya.. huhu x smpi sebulan lekat sbb cek hari2.. huhu

5y ago

Sy subur 19.5, usaha hehehe.. 29.5 cek upt da 2line kabur.. 3.6 ari ptt ari period, cek upt line da terang sgt 😂 dlu anak pertama xtaw kn ikot applikasi xsama dgn subur kita, 2bulan kawen bru mgandung, skunk da pandai.. Haha

sya gune app period tracker je, alhmdulilah trs ad rezeki

5y ago

my calendar. app tu icon buku warna pinkk .

Saya. 6bulan ttc guna opk dan bbt. Akhirnya berjaya