OPK test lepas chemical pregnancy.

Hi mommies. Macam mana nak track kesuburan guna opk ye? Saya first time nak belajar guna opk. Tapi baru harini start period semula after a chemical pregnancy. TQ.

1 Balas

buat je start hbis period.. smpai jumpe garis due2 pekat, opk xsame mcm upt tau,kalau satu garis samar² tu still negetive, bila dah positive..blh dh bersama suami selang sehari, smpai la opk tu negetive balik.. biasa opk positive xlame... chck pd waktu pd dgn ptg .tp wktu yg same cnth 11pg dgn 4ptg . seelok nye puasa air 2jam, supaya urine pekat,

6d ago

Thank you sis kerana membantu. Opk brand apa yang okay ye? Ke sama je semua? Hehe