Baby kecik ke atau normal ?

Spatutnya semalam saya scan dh 10 minggu 6 hari .. tpi scan, doc ukur bru 9 minggu 4 hari .. baby kecik ke atau kdg² mmg tak accurate sgt ukuran tu ? Sbb beza sminggu je kan ? Korang mcm tu juga x kalau scan ?

3 Balas

Hehe normal je awak. Sy pon macam tu masa scan tu. Kadang tarikh akhir period tu hanya nak tentukan berapa minggu je, tapi yg betul bila kita scan. Nanti besar sikit dah lain pula minggu dan tarikh nya 😊

bergantung pd mesin. dan pkara ni normal selagi tak lari lebih 2 minggu. nanti bila dh besar sikit xlari jauh beza.

Normal awk. As long as baby membesar and kiraan tak lebih 2 minggu gap