Slm,Sy nk tnya,sy scan pregnt usia dri lst priod 3 mnggu,sptutnya doc cek td usia dh 6 mgu,tp td

Scan doc ukur Bru 4 mnggu,tu normal ke mcm tu #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

3 Balas

tp klw di kira Dari last period mmg 6 mnggu kiraannya,,tp waktu prtma Kali scan tu mmg tk nmpak apa lg msh kantung je tu pun scan lalu bawah,3 mnggu kmudian scan lg baru nmpk kantung n janin kecik n blm ada jntung,,doc kira usia dri last period 6 mnggu tp di ukur Bru 4 mnggu,,ada kmungkinan janin tk sihat ke ?atw pun sy scan trlalu awal

ada yang sama, ada yang xsama.. mungkin ovulation lambat atau period tak teratur..

Normal..